Workshop Monica Allegro la Tinker in Bucuresti

"Daca te numeri si tu printre ei, te vei bucura sa afli ca weekendul viitor Monica Allegro vine laTinker (Strada Marcel Andreescu, nr 45, Sector 1, Bucuresti). Un nume foarte cunoscut in universul Sospeso Trasparente, doar ea l-a creat si brevetat in lumea Decupajului.

Si iata cum avem sansa sa invatam sau sa ne perfectionam in tehnica Sospeso Trasparente direct de la maestra! In perioada 17-18 martie 2012, te asteptam la workshopurile Tinker & Monica Allegro.

Programul atelierelor este detaliat mai jos:
Sambata, 17 martie 2012
10.00:12.00 - Sospeso Trasparente pe servetel > Taxa participare: 130 lei/persoana
13.00:15.00 - Sospeso Trasparente efect portelan > Taxa participare: 150 lei/persoana
16.00:18.00 - Sospeso Trasparente efect de gheata > Taxa participare: 180 lei/persoana

Duminica, 18 martie 2012
10.00:12.00 - Sospeso Trasparente efect portelan > Taxa participare: 150 lei/persoana
13.00:15.00 - Sospeso Trasparente efect de gheata > Taxa participare: 180 lei/persoana

Daca iti doresti sa participi la 2 cursuri vei beneficia de un discount de 10%, iar pentru 3 workshopuri de un discount de 15%.

De aceasta data, pentru a-ti rezerva locul la workshop, pe langa mesajul de confirmare la: office@tinker.ro este necesara si achitarea unui avans de 50% din valoarea cursului. Detaliile pentru plata le vei primi pe e-mail ca raspuns la confirmarea de participare. Restul de 50% vor fi achitati in ziua cursului (la fata locului).

Taxa de participare aferenta fiecarui curs este pe persoana si acopera costul materialelor folosite.

Mai jos sunt detaliate cele 3 workshopuri propuse, 3 sesiuni in urma carora ne vom putea considera maestrele Sospeso Trasparente in Romania:

1. Sospeso Trasparente cu servetel
Primul workshop va fi un prilej potrivit pentru a invata principalii pasi ai Tehnicii Sospeso Trasparente. Ne vom exersa indemanarea si gandirea tridimensionala. In ajutor vom avea servetele cu modele inflorate, folii termoformabile, adezivul si lacul pentru servetele, dar si ustensilele nelipsite in Tehnica Sospeso Trasparente: buretele si uneltele pentru embosat si sfaturile foarte utile ale Monicai Allegro.

2. Sospeso Trasparente efect de portelan cu hartie decupaj
Urmatoarea incercare Sospeso Trasparente va fi pentru hartia de decupaj. Si pentru imaginatia noastra, fireste. Vom vedea cum se poate crea efectul de portelan dintr-o simpla folie termoformabila peste care a fost aplicat modelul unei hartii pentru decupaj.

3. Sospeso Trasparente efect de gheata
Ultimul curs propus de Monica Allegro este si cel mai deosebit. Pe langa secretele Sospeso Trasparente, ne va introduce si in procedeul "inghetarii". Asadar, la sfarsitul acestui curs vom stii cum apare gheata in decupaj."

Pentru mai multe detalii si informatii tel.: 0726.207.922; 021.210.44.97 sau email la: office@tinker.ro .





Sursa: revista-atelierul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu