Cursuri de design vestimentar contemporan in Bucuresti

Centrul de Design, da startul unei noi serii de cursuri de design vestimentar contemporan, initiate si sustinute de catre Adrian Oianu.

Astfel incat, pe langa sesiunile de design vestimentar contemporan, sunt o a 2-a editie de "Style of Fashion Abroad" la Paris, dar si un nou tip de cursuri - "Design vestimentar contemporan valoros. Istoria artei si a modei."

Cursuri de design vetimentar contemporan - sesiunea martie/septembrie 2012

Avand ca tematici de studiu: tipar, drapaj, silueta, flat-sketch si storyboard, aceste cursuri se apleaca exclusiv catre partea tehnica, de executie a designului vestimentar, concretizandu-se ca o unealta pentru un tanar designer si pentru cei ce isi doresc sa se dezvolte, din pasiune, in aceasta directie.

Cursuri "Style of ashion abroad Paris" - mai 2012

"Style of Fashion Abroad" reprezinta un proiect pe care designerul Adrian Oianu l-a initiat in mai 2011.

Astfel, in prima sesiune de "Style of Fashion Abroad Paris", 12 persoane inscrise in proiect au avut parte de una dintre cele mai interesante experiente culturale organizate in Romania. Cursul "Style of Fashion Abroad" are o orientare interactiva si aplicata, fiind o escapada culturala inedita, fara a se cere o anumita treapta de experienta in procesul invatarii designului vestimentar.

Din itinerariul sesiunii la Paris, mentionam: vizite la cele mai importante muzee, expozitii de arta si moda, concept store-uri si obiective arhitecturale. Discutiile vor fi studii de forma, proportii, culoare, ornamentica si cum folosim aceste elemente ca inspiratie si aplicare in designul vestimentar contemporan.

De asemenea, sesiunea "Style of Fashion Abroad" Paris va cuprinde si o vizita la L'Institut Français de la Mode (IFM Paris), la diferite departamente din cadrul institutului.

Seminarii "Design vestimentar contemporan valoros. Istoria artei si a modei"

Avand ca data de inceput sfarsitul acestei luni, Adrian Oianu a pregatit o sesiune cu un format diferit - "Design vestimentar contemporan valoros. Istoria artei si a modei".

Aceste seminarii se intind pe perioada a 3 luni si au, de data aceasta, un public target mult mai larg. Bazandu-se pe documentarea pe care Adrian Oianu a facut-o in ultimii 10 ani de activitate, seminariile sunt o perspectiva si analiza proprie asupra a ceea ce inseamna design vestimentar valoros.

Aceasta arhiva, impreuna cu orele de istoria artei si a modei, vin sub forma unui pachet de informatii ce vor ajuta la dezvoltarea unui stil personal, a deprinderilor de stilizare si evaluare corecta a unei piese vestimentare.

Pentru mai multe informatii despre fiecare dintre cele trei cursuri si inscrieri trimiteti un e-mail la: catrinel.chiriac@gmail.com .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu