Curs de stil personal "Fii propria ta stilista"

Putine sunt lucrurile ce exercita o atractie mai mare asupra femeilor decat puterea de transformare a hainelor. De aceea, iti propunem un curs de stil personal care va va ajuta sa intrati in orice rol doriti - printesa romantica, luptatoare urbana, intelectuala rafinata, profesionista organizata sau single girl petrecareata.

Prin alegerile noastre vestimentare devenim mai frumoase, mai suple, mai tinere, mai moderne. Cu toate astea, la cabina de proba si in fata paginilor de shopping din reviste, ne gandim la un singur lucru: haina asta chiar mi se potriveste?

Cursul "Fii propria ta stilista" isi propune sa iti impartaseasca secretele unui consultant de stil, pentru ca sa fii sigura de alegerile tale vestimentare, sa ai curajul abordarii unui nou stil, sa porti mai multa culoare si mai multe accesorii si sa scapi de eventualele frustrari din fata dulapului.

Cursul va avea o durata de 10 ore, impartit in 2 sedinte a cate 5 ore. La final, participantele vor detine o fisa-profil a ceea ce le reprezinta: tip de silueta si reconturarea ei intermediul croielilor, imprimeurilor si detaliilor vestimentare, coafuri recomandate, paleta cromatica potrivita, stil vestimentar definitoriu, principii de organizare a garderobei, destinatii si recomandari de shopping.

Tematica pe zile consta in:
Ziua 1
- Cine suntem si ce exprimam prin imbracaminte? Exercitiu: identificarea stilului personal.
- Priveste-te prin ochi de designer: cunoaste-ti silueta, joaca-te cu proportiile! Exercitiu: Identificarea siluetei proprii si a trasaturilor faciale, plus selectarea detaliilor vestimentare si a accesoriilor care ti se potrivesc.
Ziua 2
- Coloreaza-ti viata! Exercitiu: identificarea paletei cromatice potrivite.
- Construieste garderoba. Actualizeaza-ti imaginea. Exercitiu: feedback individual pe cate 2 tinute aduse de fiecare participanta.
Fiecare dintre cele 7 cursuri, in Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta, Brasov si Sibiu, va avea invitat cate un designer, care va discuta despre creativitate, inspiratie, colectii si moda accesibila publicului larg.

Participantele vor avea si ocazia contactului direct cu o selectie a creatiilor vestimentare aflate pe site, oferite la un pret preferential.

Taxa de participare: 100 euro / persoana
Numar maxim de participanti: 25 persoane / oras

Datele cursurilor
- Bucuresti: 17-18 martie
- Iasi: 31 martie - 1 aprilie
- Cluj: 21-22 aprilie
- Timisoara: 28-29 aprilie
- Constanta: 12-13 mai
- Brasov: 26-27 mai
- Sibiu: 2-3 iunie

Inscrieri si mai multe informatii la: office@imagematters.ro

Data limita pentru inscrieri: 9 martie pentru cursul din Bucuresti si 23 martie pentru cursul din Iasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu