Cursuri de seara la Scoala de Bijuterie Contemporana in Bucuresti

Scoala de Bijuterie Contemporana initiaza o noua serie de cursuri. Incepand cu data de 15 martie 2012, designerul de bijuterii de autor Alis Lalu va sustine cursuri de seara, destinate celor care nu dispun de timpul necesar pentru a urma Basic One sau Basic Two. Acestea se vor desfasura de doua ori pe saptamana, patru saptamani consecutive, in intervalul orar 17:30 - 20:30.

In cadrul acestor cursuri, participantii vor lua contact cu tehnici consacrate ale bijuteriei traditionale si vor lucra cu materiale precum argintul, cuprul, alama, alpacaua, pietre semipretioase si lemn exotic. Deprinderile dobandite prin aceste cursuri constitui un inceput pentru cei care doresc sa continue ulterior pe cont propriu. Tehnologiile predate vor avea un suport tehnic primar, folosind 90% scule de mana si oferind in acest fel cursantilor posibilitatea de a continua, ulterior, individual, fara necesitatea unui inventar de scule si masinarii sofisticate.

Costul cursurilor este de 260 Euro (plus TVA). Pietrele semi-pretioase, lemnul exotic, cupru, alama precum si restul consumabilelor folosite pe parcursul cursului sunt incluse in costul de mai sus. Costul argintului folosit, nu este inclus in cost, si va fi evaluat la finalul cursului (consum aproximat: 20g, cost estimat: 100 lei)

Cursurile au loc la adresa: strada Smardan nr. 30, etaj 1, Bucuresti.

Mai multe detalii si informatii gasiti la: contact@scoaladebijuteriecontemporana.ro .




Sursa: scoaladebijuteriecontemporana.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu