Targ cu produse handmade Early Summer Fair in Bucuresti

Pentru vizitatori

1 iunie 2012 este plin de surprize. Pe langa sarbatoarea "Ziua Copilului", cei care isi doresc sa achizitioneze lucruri noi - chiar si un cadou, o pot face la targul Early Summer Fair.

Early Summer Fair se afla la prima editie si este organizat de "inSpired by arT". Organizatorii te asteapta sa faci miscarea dupa pranz - 14:00, la un eveniment cu haine si accesorii colorate, handmade.

"inSpired by arT" este un nou proiect care isi propune sa promoveze tineri artisti autohtoni care doresc sa isi expuna produsele lucrate manual in cadrul unor evenimente organizate special pentru ei. Targul este o ocazie perfecta pentru o mica sesiune de cumparaturi, cat si un motiv pentru a socializa si, de ce nu, sa sarbatoresti copilul din tine cu produse colorate.

Toata lumea stie ca accesoriile personalizeaza o tinuta, iar la targul Early Summer Fair vei putea sa achizitionezi produse originale - bijuterii, papioane, unele chiar unicat.

Cei care vor participa la acest targ sunt invitati sa se inscrie cand vor intra in bar la tombola oferita de Oriflame, tombola care o sa premieze la sfarsit 10 castigatori. In plus, surprizele nu se opresc aici, participantii vor auzi pe fundal un concert cu muzica folk.

Printre cei care vor expune se numara: Accesorizze Your Life, Arts & Crafts , Epurash's Craft, Papillon Style, Bijoux Hobby, Papioane handmade, Bratara Succesului, Famous Cupcakes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu