Targ handmade Art Boutique v.10 in Sibiu

Pentru vizitatori

Art Boutique este un eveniment unic in Sibiu care reuneste periodic creatori de produse realizate manual, atat locali cat si din tara, oferindu-le posibilitatea sa-si etaleze talentul intr-un cadru organizat. Evenimentul isi propune sa ofere sibienilor o alternativa la comertul de masa, promovand bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migala, produse bio si accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori

Inscrierile pentru cea de-a zecea editie Artboutique au inceput. Evenimentul va avea loc la inceputul lunii iunie, in perioada 8 - 10 iunie 2012 intr-o locatie devenita deja traditionala pentru organizarea acestui targ, Galeria Habitus din Piata Mica nr.4 (subsolul Bisericii Romano-catolice).

Artistii care doresc sa isi prezinte ultimele creatii in cadrul targului de handmade de la Sibiu, se pot inscrie pe site-ul evenimentului. Inscrierile se fac in perioada 1-30 mai 2012 in limita a 35 de locuri disponibile.

Pentru a mentine standardul evenimentului, ca in fiecare an, selectia participantilor se va face dupa reguli foarte stricte. Validarea inscrierii se va face doar in cazul in care lucrarile se incadreaza intr-una din categoriile acceptate de catre organizatori pentru aceasta editie: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramica pictata, sticla pictata, lumanari parfumate, agende, jurnale, felicitari, tricotaje, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse Bio, articole pentru copii, arta culinara.

Persoanele interesate sa partcipe sunt rugate sa trimita un email pe adresa: office@artboutique.org, cu subiectul: "cerere inscriere v.10" si minim 5 poze cu fiecare produs realizat, urmand sa primeasca spre completare un formular de inscriere.




Sursa: revista-atelierul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu