Redesign Youreself, editia de primvara in Bucuresti

Sambata, 17 martie 2012, intre orele 12:00-20:00, sunteti asteptati la Reyna Club din Bucuresti (str. Blanari nr. 1), unde va avea loc editia de primavara Redesign Youreself, un nou targ inchinat tinerilor designeri vestimentari si de accesorii ce aduce in prim plan un nou concept.

Redesign Yourself invita fetele, dar nu numai, la un exercitiu de creativitate. Cu ocazia primei editii, Redesign Your spring!, vizitatorii sunt invitati sa se reinventeze, sa iasa din anonimat. Pentru aceasta, organizatorii au adunat tineri designeri talentati ce va vor pune la dispozitie creatii inedite si sfaturi utile pentru a va redescoperi, pentru a scoate la suprafata personalitatile voastre.

Si pentru ca atmosfera sa fìe la inaltime, au invitat-o special pentru voi pe Irina Irimia, fashion designerul care va avea amenajat un corner cu creatiile ei, un mic colt, parca desprins din paradis, ce va va incanta privirile.

Pe toata durata targului Irina Irimia va va sta la dispozitie pentru sugestii vestimentare. "Imi voi expune creatiile in cadrul acestui targ pentru ca imi doresc sa fiu mai aproape de publicul meu, sa comunic cu el. Ideea targului de reinventare a personalitatii sunt sigura ca ii va incanta pe toti pentru ca in aceasta lume multi-tasking uitam sa mai fim cine suntem de fapt. Uitam sa fim noi! Vorbind cu organizatorii acestui eveniment mi-am dat seama ca putem organiza mai mult decat un targ. Putem dezbraca publicul de hainele groase ce ne infasoara sufletul si astfel ne putem redescoperi" sustine Irina Irimia.

Surprizele acestui eveniment nu se opresc aici. La sfarsitul zilei se va organiza o tombola cu premii la care vor participa toti vizitatorii targului. Asadar, sunteti asteptati cu mare drag pentru a va bucura de editia de primavara a targului Redesign Yourself!

Intrarea este gratuita.





Sursa: onuntasuperba.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu