Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs in Bucuresti

Pentru vanzatori

Draga creatoare sau creator,
Pe 1 aprilie 2010 se lansa online Revista Atelierul - prima revista de handmade din Romania! Un proiect facut din pasiune si dragoste pentru frumos care pornea la drum cu un scop bine definit:

Revista Atelierul a a aparut din nevoia de a promova tot ceea ce inseamna handmade de calitate, de a aduna la un loc lucruri handmade nascocite de minti creative si maini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend si interviurilor cu artistii handmade pe care ii admira.

Ne-am propus sa sustinem si sa raspandim tot ceea ce inseamna stil de viata sanatos, ecologic, reciclare, de aceea vei gasi un spatiu consistent pe site-ul nostru dedicat acestor subiecte.

De asemenea, incercam sa oferim o viziune practica asupra a ceea ce inseamna marketing pentru produsele handmade, prin articolele "la obiect" cu sfaturi pentru tot felul de probleme de care micii artizani se lovesc cand incearca sa isi promoveze creatiile.

Nu stim nici noi cum, dar timpul a trecut repede-repejor si iata ca ne apropiem deja de aniversarea a 2 ani de Revista Atelierul. Si cum altfel mai bine am putea sa sarbatorim, decat cu un mare targ handmade asezonat cu tot felul de invitati si activitati interesante!

Marea sarbatoare se va tine joi, 5 aprilie 2012, intre orele 17:00 si 24:00 la Energiea/Expirat (Brezoianu colt cu Lipscani) Bucuresti, iar taxa de participare este de 100 de lei.

Ca participant vei avea la dispozitie scaune si mese din partea localului. Trebuie doar sa ne spui de cat spatiu/mobilier ai nevoie.

Mai trebuie sa stii si ca toti participantii la targ vor fi promovati prin articole pe site-ul Revistei Atelierul, iar creatiile lor vor fi prezentate in catalogul evenimentului.

Paginile catalogului vor contine 9 imagini (editate de noi) de la fiecare creator, logo-ul sau si toate datele de contact. Pagina ta va fi transformata si intr-o invitatie personalizata la eveniment numai buna de trimis clientilor fideli sau de postat pe blog si pe Facebbook.

Si pentru ca nu putem organiza un targ, pur si simplu, ne-am gandit la tot felul de activitati amuzante si creative.

Pentru a intra in atmosfera handmade vom proiecta tutoriale filmate de noi si, bineinteles, toate numerele revistei Atelierul.

Vom avea o Zona de Ateliere demonstrative la care te poti inscrie si tu daca vrei sa-ti uimesti clientii si sa le arati procesul tau de creatie.

Vom avea un Free Shop in care poti aduce sa dai la schimb:
- accesorii handmade sau vintage
- obiecte decorative
- furnituri
- carti si reviste (de hobby & crafts bineinteles)

In Cabina Foto poti sa "probezi" si sa te amuzi cu masti, ochelari si mustati handmade. Sau, si mai bine, sa inviti vizitatorii sa se pozeze purtand accesoriile tale!

Vrem sa facem si o tombola pentru vizitatori, iar pentru asta te invitam sa ne propui o creatie de-a ta ca premiu.

Iar pentru ca asa sarbatoare nu se poate poate incheia pur si simplu, de la ora 24:00 vom avea un concert al trupei Loungerie II.

Targul va fi promovat pe Radio Romania Cultural, Radio Geurrilla, in emisiunea Podul lui Fintescu de pe Prima TV si prin intermediul partenerilor nostri media + alte 50 de site-uri culturale, de evenimente.

Daca vrei sa te inscrii la targ asteptam de la tine un mesaj pe adresa targ@revista-atelierul.ro in care sa incluzi:
- o scurta prezentare a ta
- un link spre creatiile tale
- necesitatile de spatiu/mobilier
- daca vrei sa tii un atelier demonstrativ
- daca vrei sa ne propui o creatie de-a ta pentru premiu

Inscrierile la targ se vor incheia pe 17 martie 2012 iar confirmarea noastra o vei primi pe 19 martie 2012.

PS: Daca n-ai mai participat pana acum la targuri handmade, atunci e bine sa stii ca targurile sunt metoda perfecta pentru a cunoaste oameni talentati si creativi "din breasla", pentru a-ti creste vizibilitatea in lumea handmade din ce in ce mai competitiva si, mai ales, de a-ti prezenta creatiile in mod direct clientilor."





Sursa: revista-atelierul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu