Targ handmade Art Boutique v.8 in Sibiu

Pentru vizitatori

Art Boutique, cel mai longeviv targ de obiecte realizate manual din Sibiu, se va desfasura in acest an in perioada 16 - 18 decembrie 2011 intr-un spatiu deosebit din centrul istoric al orasului, Centrul Cultural Habitus (Piata Mica nr. 4), Sibiu.

Art Boutique este un eveniment unic in Sibiu care reuneste periodic creatori de produse realizate manual, atat locali cat si din tara, oferindu-le posibilitatea sa-si etaleze talentul intr-un cadru organizat. Evenimentul isi propune sa ofere sibienilor o alternativa la comertul de masa, promovand bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migala, produse bio si accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.

Evenimentul este realizat in colaborare cu Centrul Cultural Habitus si sustinut de Zile si Nopti si Kiss Fm. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati site-ul www.artboutique.org sau pagina de Facebook a evenimentului.

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori

Cei care doresc sa-si etaleze creativitatea in cadrul celei de-a opta editii a expozitiei trebuie sa-si prezinte portofoliul si sa se inscrie la adresa office@artboutique.org pana in data de 7 decembrie 2011.

Validarea inscrierii se va face doar in cazul in care lucrarile se incadreaza intr-una din categoriile acceptate de catre organizatori pentru aceasta editie: bijuterii, design vestimentar, accesorii, obiecte decorative si produse bio. Spatiul de expunere destinat fiecarui expozant va fi de doi metri patrati iar numarul de locuri va fi limitat la 35. Pentru a beneficia de facilitatile puse la dispozitie pe parcursul celor trei zile, cei interesati vor trebui sa achite o taxa de 200 de RON.

Inainte de a trimite datele tale, te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile de inscriere aici !



Sursa: facutdemana.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu