Targutu' Vintage la Tiff Fashion in Cluj Napoca

Pentru vizitatori

Filmul si moda. Inexorabil legate. Bette Davis, Audrey Hepburn, Marilyn sau Diane Keaton: movie stars / fashion icons? Iar Bruno o zice de la sold: "Fashion saves a lot more lives than doctors."

Si pentru ca pe aceste meleaguri film+vedete+premiere+cinefagi=TIFF, iar vintage+hip&chic+micutarochieneagramanusiglacemelonsibaston+shopaholici/e=Le Fabuleux Magasin de Mireille atunci TIFF+Le Fabuleux Magasin de Mireille = LOVE Sau pe numele de pe generic : "TARGUTU' VINTAGE …RULEAZA!".

11 si 12 iunie 2011 adica doua zile de eleganta vintage la Cluj. Must-urile garderobei lui Audrey: pantalonii Capri, balerinii, the little black dress, perlele si trench coat-ul. Vestele, cravatele si palariile lui Annie Hall. Ciorapii plasa si zorzoanele Madonnei pe cand o cauta disperata pe Susan sau oarece bikini cu intialele B.B. de pe cand Vadim creea …femeia. Beretele lui Bonnie Parker, o rochie halterneck alba inca usor involburata de aerul cald al metroului sau jeansii "suflecati" si bluzonul de biker purtand inca parfumul wild al unui Brando fara vata in obraji. Toate astea (cu o doza zdravana de imaginatie si oarece movie oriented eye) la : "TÂRGUŢU' VINTAGE …RULEAZA!".

Toti cei interesati sunt asteptati la targ cu pofta de filme faine si curiozitati de vintage-hunteri, sambata 11 si duminica 12 iunie de pe la 10 dimineata pana la ultima proiectie,in curtea Muzeului de Arta din Piata Unirii 30, Cluj Napoca.

Organizatorii va asteapta cu proiectii de filmulete retro, muzichie de film si surprize. Cat se poate de vintage, binenteles.

Atentie! Motor!.

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori

Alte detalii si mai multe informatii gasiti aici sau trimitand un email la adresa mbichis@yahoo.com .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu