Prima editie LaBazar pe Matasari in Bucuresti

Pentru vizitatori

""Femei pe Matasari" isi propune sa schimbe imaginea zonei, rau-famata, cu cea a unui spatiu dedicat artei si culturii. Vrem ca in urma celor 3 zile si 2 nopti sa dezvaluim fata nevazuta si nebanuita a zonei Matasari. Femeile nu se vor mai vinde la colt de strada, ci isi vor expune arta, talentul, pentru a rasturna valorile negative ale acestei zone si pentru a redefini rolul femeii in societate.

Intre 17 si 19 iunie 2011 vom inchide Strada Matasari si o vom transforma intr-un spatiu dedicat artei si femeii: vom organiza prezentari de moda, concerte, proiectii pe cladiri, gatit, jocuri inedite, cinematograf in aer liber, standuri in care femeile iti vor promova cauzele umanitare pentru care lupta si multe alte evenimente realizate cu femei, despre femei, despre talentele lor.

Vom dezbate rolul femeii in societate si vom organiza seminarii despre violenta domestica, abuz, avort etc pentru a promova si latura educationala a acestui proiect."

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori

"Avem placerea de a va invita sa participati in calitate de expozant in cadrul targului de handmade al festivalului: "LaBazar pe Matasari".

Ne propunem sa reunim in jur de 60-70 de artizani si designeri talentati care sa isi expuna si comercializeze creatiile.

LaBazar pe Matasari se va desfasura in zilele de 18 si 19 iunie, sambata intre orele 11 si 23, duminica intre 10 si 19. Exista posibilitatea de a lasa marfa peste noapte in loc inchis si in siguranta. Punem la dispozitia participantilor pavilioane pentru a se proteja de soare si eventual (desi speram sa nu fie cazul) de ploaie. Fiecare participant este rugat sa isi aduca mobilier de expunere propriu. Seara, strada va fi puternic luminata, deci nu este nevoie de instalatii proprii de iluminat. Totusi, daca cineva are vreo instalatie speciala, exista posibilitatea de acces la priza (va rugam sa specificati despre ce este vorba).

Taxa va fi de 80 de lei pentru ambele zile si include apa si inghetata din partea organizatorilor."

Inscrierile se pot face pana in data de 8 iunie 2011 (miercuri) trimitand un email la: targ@revista-atelierul.ro .

Alte detalii, mai multe informatii si sursa puteti gasiti aici , aici sau aici .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu