Targ Eco "Think Green" editia II. in Constanta

Pentru vizitatori

Esti artist handmade? Iubesti mediul inconjurator? Stiai ca numai prin faptul ca alegi sa creezi un produs, in loc sa il cumperi, esti mai eco? Daca raspunsul tau este "DA" la aceste intrebari, atunci locul tau este la "Think Green: Targul Eco"!

ONG Mare Nostrum iti propune sa le arati constantenilor cum pot sa fie eco de sarbatori, alegand sa daruiasca produse handmade, in locul celor realizate in fabrici sau importate, scazand astfel impactul negativ asupra mediului.

Te asteptam in perioada 10-11 decembrie 2011 (orele 11:00-19:00), in incinta Tomis Mall Constanta, cu produsele tale, la a doua editie a evenimentului "Think Green: Targul Eco".

Vrem sa promovam alternative, la indemana oricui, pentru un stil de viata mai prietenos cu mediul. Vrem sa subliniem importanta reutilizarii materialelor de toate felurile, prin transformarea lor in obiecte de arta, importanta alegerii unor produse sustenabile si durabile, cu o durata mai mare de viata, dar vrem si sa aratam modul general in care un artist handmade poate sa isi diminueze impactul negativ asupra mediului inconjurator, prin insasi natura activitatii sale.

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori

Participarea la targ se face in baza unei donatii de 30 RON pe zi per artist handmade (sau 50 RON pentru ambele zile de participare) si va putea fi trimisa catre Mare Nostrum (in numerar sau prin transfer bancar) pana la data de 7 decembrie 2011. Daca iti incurajezi prietenii artisti sa participe, iti oferim si mai multe reduceri: 10% la un artist adus de tine, 15% pentru doi artisti si 25% pentru 3 sau mai multi artisti.

Noi iti asiguram spatiul de expunere, o masa si scaune, tu trebuie doar sa vii cu produsele. Ce zici? Te alaturi cauzei noastre?

Contacteaza-ne la event@marenostrum.ro, telefon/fax: 0241-612422, 0341-407432 sau la 0766758561 (Andreea Ionascu, Coordonator targ) pentru a te inscrie.

Toate fondurile obtinute in urma acestui targ din donatiile voastre vor fi folosite de ONG Mare Nostrum pentru a achizitiona materiale suport (premii, materiale didactice, jocuri, brosuri etc.) pentru institutiile de invatamant care vor fi implicate in concursul "Si eu colectez separat uleiul vegetal uzat!", din anul scolar 2011-2012.Sursa: facutdemana.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu