Targutu’ Vintage…iese in strada in Cluj Napoca

Pentru vizitatori

"La cererea insistenta a publicului, ne-am propus sa iesim in strada, in aer libe...r, in buricul targului, asa ca : Le Fabuleux Magasin de Mireille are deosebita placere sa va anunte ca: "TARGUTU' VINTAGE …iese in strada !"

Dupa o vara lunga si fierbinte (da, da exact ca in film) in care s-a procopsit cu un bronz a la Valentino si a papat ciorba pacii vamaiote la Soni (unde a avut cartierul general pentru vreo cateva week-end-uri) TARGUTU' VINTAGE …VINE INAPOI!

Piata Muzeului din Cluj Napoca va fi timp de trei zile - vineri 2, sambata 3 si duminica 4 septembrie 2011 - ground zero al exploziei de eleganta vintage la Cluj. Din cornul abundentei de expozanti vor curge "bunatati" pentru toate gusturile: palarii si manusi elegante, rochii si pantofiori "de sezon", esarfe, bijuterii vintage si hand-made, fuste hippie, bluzoane optzeciste, posete glamour si trench-uri hepburniene.

Ocazie pentru clujenii atinsi de "dogoarea" vintage sa se racoreasca cu o partida de shopping si sa descopere cele mai originale sugestii pentru toamna vintage 2011.

Asa ca va asteptam sa va faceti "proviziile" de hainute vesele si lucrusoare faine, vineri 2, sambata 3 si duminica 4 septembrie 2011, in Piata Muzeului, asa de pe la 11 dimineata pana pleaca soarele la nani, la : "TARGUTU' VINTAGE …iese in strada !" Va poftim pe toti la shpatzir si la targuiala vintage. No haideti dara! "

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori

Alte detalii si mai multe informatii gasiti la http://vintagemireille.blogspot.com .


Sursa: vintagemireille.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu