Targ Eco "Think Green" in Constanta

Pentru vizitatori

"Esti artist handmade? Iubesti mediul inconjurator? Stiai ca numai prin faptul ca alegi sa creezi un produs, in loc sa il cumperi, esti mai eco?

Daca raspunsul tau este "DA" la aceste intrebari, atunci locul tau este la "Think Green: Targul Eco"!

ONG Mare Nostrum iti propune sa le arati constantenilor cum pot sa fie eco, alegand produse handmade, in locul celor realizate in fabrici sau importate, scazand astfel impactul negativ asupra mediului.

Te asteptam in perioada 10-11 septembrie 2011 (orele 10:00-19:00), in incinta Delfinariului Constanta, cu produsele tale, la prima editie a evenimentului "Think Green: Targul Eco".

Vrem sa promovam alternative, la indemana oricui, pentru un stil de viata mai prietenos cu mediul. Vrem sa subliniem importanta reutilizarii materialelor de toate felurile, prin transformarea lor in obiecte de arta, importanta alegerii unor produse sustenabile si durabile, cu o durata mai mare de viata, dar vrem si sa aratam modul general in care un artist handmade poate sa isi diminueze impactul negativ asupra mediului inconjurator, prin insasi natura activitatii sale."

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori

"Participarea la targ se face in baza unei donatii de 30 RON pe zi per artist handmade (20 RON daca esti elev) si va putea fi trimisa catre Mare Nostrum (in numerar sau prin transfer bancar) pana la data de 7 septembrie 2011. Noi iti asiguram spatiul de expunere, tu te ocupi de restul detaliilor (masa, suport de expunere, scaune etc.).

Ce zici? Te alaturi cauzei noastre?
Contacteaza-ne la event@marenostrum.ro, telefon/fax: 0241-612422, 0341-407432 sau la 0766758561 (Andreea Ionascu, Coordonator targ) pentru a te inscrie.

Toate fondurile obtinute in urma acestui targ din donatiile voastre vor fi folosite de ONG Mare Nostrum pentru a achizitiona materiale suport (premii, materiale didactice, jocuri, brosuri etc.) pentru institutiile de invatamant care vor fi implicate in concursul "Şi eu colectez separat uleiul vegetal uzat!", din anul scolar 2011-2012.

"Poti sa fii cat de eco vrei tu sa fii!"


Sursa: facutdemana.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu