Swap de primavara in Bucuresti

Pentru vizitatori

"Ce trebuie sa fac pentru a ma inscrie la swap?
Daca vrei sa participi la swapul de primavara spune-ne asta printr-un comentariu la acest articol: il gasiti aici - http://www.revista-atelierul.ro/2012/01/30/swap-de-primavara/, in care sa mentionezi cateva lucruri despre tine, ce iti place, ce nu-ti place, culori preferate, pasiuni sau orice crezi ca ar trebui sa stie partenera/partenerul de swap despre tine.

Apoi, este important sa ne scrii un email la adresa swap@revista-atelierul.ro cu numele si adresa unde doresti sa primesti pachetelul tau. Ai grija sa scrii adresa corect, citeste de 2-3 ori adresa, sa nu se fi incurcat literele, numerele. Noi si partenera ta de swap nu avem de unde sa stim ca exista o incurcatura in adresa. Neaparat sa ne spui si judetul tau intrucat exista mai multe orase cu acelasi nume in diferite judete din Romania.

Care este perioada de desfasurare a swapului si cum vom proceda?
Inscrierile pentru swap se vor face in perioada 31 ianuarie - 19 februarie 2012.
Pe data de 20 februarie vom afla cu ajutorul random.org care sunt partenerii ficaruia si apoi vei primi un email cu datele partenerei tale/partenerului tau, dar vom posta si pe site rezultatele.
Urmeaza sa creezi ceva handmade special pentru partenera ta/partenerul tau de swap. Poate fi orice, important este sa transmita bucurie. Daca produsul trimis nu este realizat de tine, te rog acorda drepturile de autor prin scrierea numele artizanului de la care ai achizitionat creatia.
Adauga si o mica felictare de Martisor, noua ne plac felicitarile la nebunie, cred ca si voua!
Și apoi sa duci obiectul creat de tine la posta pana pe 29 februarie si sa pandesti postasul zilele urmatoare.
De asemenea, iti recomandam sa iei legatura prin mail cu partenera ta de swap, pentru a o anunta ca ai primit coletul.
Nu uita sa faci o poza la cadoul primit si sa ne-o trimiti.

Spor la mestesugarit si multa inspiratie!"



Sursa revista-atelierul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu