Atelier de mozaic in Bucuresti

Pentru vizitatori

"Mozaicul este un procedeu tehnic in care opera de arta este constituita din mici fragmente cubice sau prismatice de materiale dure, divers colorate, fixate laolalta cu ajutorul cimentului, masticului sau altui tip de adeziv.

Tehnica mozaicului este foarte veche. A aparut in antichitatea indepartata (Mesopotamia, Creta, Egipt, Persia, Grecia), epocile romana si bizantina marcheaza momentele lui de maxima inflorire iar spre sfarsitul Evului Mediu este practicat din ce in ce mai rar. La inceputul secolului XX curentul Art Nouveau a redescoperit mozaicul, adaptandu-l noului stil artistic.

Materialele folosite sunt marmura, piatra de rau, sticla de Murano, gresia, ceramica smaltuita. Astazi se intrebuinteaza si travertinuri colorate, placi ceramice mari, sticla groasa turnata special etc.

Atelierul nostru isi propune ca fiecare cursant, folosindu-si imaginatia, creativitatea si indemanarea, sa realizeze trei tipuri de obiect decorativ. Vor fi obiecte extrem de elegante si expresive ce vor decora spatiul de locuit sau biroul, iar intalnirile noastre un mijloc perfect de relaxare.

Atelierul va fi organizat in patru sedinte (fiecare sedinta dureaza 2:30h), toate materialele fiind incluse in taxa de curs:
1. Vas decorativ
2. Tablou - mozaic
3. Rama de oglinda
4. Chituire si finisare lucrari"


Data incepere: 25 Februarie 2012
Ora curs: 11:00
Cost: 320 ron (inclusiv materiale de lucru)
Numar maxim persoane: 13
Locatie: Fundatie (Str. Caimatei, Nr. 20, Et. 3 (linga Piata Rosetti)

Va puteti inscrie la cursuri prin email la contact@victoriei.ro .
Pentru informatii suplimentare sunati la 0723 167 892 sau 021-321.30.22
Se acorda certificate de participare la cursuri, pentru cei interesati.
ELEVII si STUDENTII au reducere de 25% la taxa atelierelor pentru adulti.


"INFORMATII despre ateliere si modalitate de plata: Fiecare atelier va avea o durata de maxim 2h, cu o pauza intre prima si a doua parte. Prima parte va fi prezentarea subiectului iar dupa pauza vor fi discutii despre subiect.

Pentru inceperea fiecarui atelier este necesar sa existe un numar minim de 10 cursanti inscrisi. Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul fundatiei la adresa: Str. Caimatei, Nr. 20, Et. 3, (linga Piata Rosetti) sau in contul fundatiei, mentionind numele atelierului ales: RO02BRDE445SV93905814450 deschis la banca BRD, Agentia Bucurestii Noi, Fundatia Calea Victoriei 2007, CIF 22498403

In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere. In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile la ateliere sint limitate."



Sursa: fundatiacaleavictoriei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu