Targul Cadourilor de Iarna - Desaga lui Mos Craciun in Bucuresti

Pentru vizitatori

Accente Noi va invita in perioada 17-23 decembrie 2011, la Palatul Copiilor Bucuresti, sa vizitati TARGUL CADOURILOR DE IARNA "Desaga lu' Mos Craciun", dedicat publicului larg prin temele specifice perioadei.

Se expun produse si servicii, pentru cei mari si cei mici, in diferite ipostaze: decoratiuni de sezon, bijuterii cu pietre pretioase si semipretioase, cosmetice, artizanat, jucarii, dulciuri, produse gravate manual, design vestimentar, incaltaminte, posete, accesorii si multe altele.

In cadrul evenimentului se vor regasi ateliere de creatie in care copiii vor modela in lut, vor picta si decora obiecte din sticla sau ceramica.

Desaga lu' Mos Craciun va aduce Tombola cu surprize si astfel poti fi castigator prin tragere la sorti, in data de 23 decembrie, la ora 12:00, in baza fluturasului depus in urna special amenajata in incinta targului.

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori

Adeziunile sunt primite si inregistrate la sediul Organizatorului din Calea Victoriei nr. 21, etaj 6, sect. 3, Bucuresti (intrarea Casa de Moda Venus) sau pe e-mail: cipriandinca@accentenoi.ro, andreeadinca@accentenoi.ro si accentenoi@gmail.com in perioada 3 octombrie - 30 noiembrie 2011.

Standul standard amenajat contine: panouri in structura de aluminiu de tip octanorm, mocheta, 1spot/3mp, priza monofazica, **1 masa, **1 scaun, cos gunoi, pazie.

** Doar pentru stand cu suprafata de minim 4mp.




Sursa: accentenoi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu