Atelier Craciunul lor in mainile tale in Timisoara

Participa si tu la unul dintre cele 8 ateliere de creatie handmade si ajuta-ne sa ajutam!

Ideea de baza a proiectului este de a darui celor dragi un obiect original facut de mana in cadrul atelierelor noastre, ajutand in acest mod echipa ProgressOn sa aduca bucuria sarbatorilor de iarna mai aproape de copii din centrele de tip familial Santana. Activitatile de baza ale proiectului constau in organizarea a 8 ateliere practice, care pornesc de la conceptul de artizanat/arta manuala, avand ca tema crearea de decoratiuni si cadouri de Craciun.

Atelierele se vor desfasura in fiecare miercuri la Eny Gallery (Str.Mihai Eminescu nr.17) si sambata la libraria Carturesti (Mall Atrium Center, str. Aurel Vlaicu nr.10-12) in perioada 26 noiembrie - 21 decembrie 2011 ora 18:00.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim fiecaruia posibilitatea de a-si descoperi si dezvolta veleitatile artistice intr-un mediu placut, si in acelasi timp sa oferim tuturor ocazia de a se implica activ in societate ajutand in acest mod mai multi copii si familii dezavantajate din punct de vedere economico-social.

Acest eveniment se va adresa in primul rand tinerilor, lasand bineinteles usa deschisa tuturor persoanelor care doresc sa participe.

1. Decoratiuni si elemente crosetate 26.11 cu Lidia Flutur;
2. Decoratiuni din pasta polimerica 30.11 cu Petrioni;
3. Felicitari personalizate. 03.12 cu Nicoleta Gherle;
4. Decoratiuni pom din materiale 07.12 cu Arabela;
5. Decoratiuni de pom din hartie 10.12 cu Asociatia ProgressOn;
6. Decoratiuni realizate prin tehnica decoupage 14.12 cu Rita;
7. Decoratiuni din materiale reciclabile 17.12 cu Asociatia ProgressOn;
8. Confectionare elemente cu Mos Craciun (cizmulite, ghirlande, miniaturi Mos Craciun, braduti ) 21.12 cu Asociatia ProgressOn;

Speram ca in urma acestui proiect sa descoperim nu doar zambetul de pe fata unui copil, ci si bucuria pe care o ai atunci cand daruiesti ceva, si daruiesti din suflet.

Pentru informatii:
E-mail: asociatiaprogresson@gmail.com
Telefon: 004 0742501713
Sursa: progresson.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu