Talcioc Urban in Bucuresti

Pentru vizitatori
Talciocul Urban se reintoarce dupa un an de pauza de maternitate, timp in care copilul-talcioc s-a imprietenit cu copilul-biologic al mamei talciocului.

Strigam adunarea talciocarilor care nu ne-au uitat si care se vor aduna intr-o noua locanta, la Casa Margarit, si vor talciocari pentru o cauza nobila: sa il ajute pe Bibi sa traiasca.

Sambata, 12 noiembrie 2011, incepand cu ora 12 pana spre seara, talciocarii de meserie, dar si cei sensibilizati de povestea lui Bibi, sunt asteptati impreuna cu marfurile lor si cu spirit caritabil. De data aceasta vom talciocari in scopul strangerii a cat mai multe fonduri care sa il ajute pe Bibi, copilul de doar 1 an bolnav de anemie aplastica, sa beneficieze de un transplant de maduva cat mai curand.

Asadar, va incurajam sa veniti si sa cumparati pentru Bibi si totodata sa il ajutam sa traiasca. Va asteptam la noua noastra gazda din strada Margaritarilor nr. 7 cu castane coapte si vin fiert.

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori
Taxa de participare pentru vanzatorii talciocari este de 15 RON, suma care va fi impartita in doua: o parte va fi donata in contul lui Bibi, cealalta va reprezenta o bautura din partea Casei Margarit.

Intrarea pentru vizitatori este libera!

Eveniment caritabil dedicat strangerii de fonduri pentru Bibi.

Detalii despre starea lui de santatate aici: http://viatacudba.blogspot.com .

Alte detalii, informatii si contact la: dobreja82@gmail.com .



Sursa: talciocurban.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu