Schimba Personajul "Piesa de rezistenta" in Bucuresti

"Pe 22 octombre 2011 in Cool Cat testam o noua metoda de schimb: Piesa de Rezistanta. Este vorba de piesa vestimentara pe care vrei sa ca celelalte fete sa se lupte, sa si-o doreasca cu adevarat.

Cum se va desfasura?
La inceput strangem hainele, dar una dintre piesele pe care le aduci trebuie sa fie "piesa de rezistenta" pe care o punem deoparte, si o etichetam cu numele tau. Dupa schimb, aranjam toate piesele de rezistenta iar cine si-o doreste trebuie sa negocieze cu posesoarea, sa ii ofere altceva la schimb.

Piesa de rezistenta a sezonului de toamna.
Sa fie trenciul, mantoul, capa cu maneci trei-sferturi sau rochia retro? In luna octombrie, la Schimba Personajul, decidem impreuna care este piesa de rezistenta a sezonului de toamna.

Cum facem asta? Pai regulile raman aceleasi, fiecare participanta trebuie sa vina cu 10 haine la schimb. Dar, spre deosebire de celelate dati, una dintre cele 10 va fi o "Piesa de Rezistenta". Ca si pana acum, strangem toate hainele de la ora 13 la 15, insa Piesa de Rezistenta va fi etichetata cu numele participantei si pusa de-o parte. Dupa schimb, scoatem toate piesele de rezistenta si incepem negocierea. Posesoarea piesei va avea posibilitatea sa isi aleaga cui vrea sa dea la schimb piesa, in functie de ce i se ofera.

Unde? in Cool Cat, pe strada Sborului nr 2., de la ora 13."


Sursa: schimbahainele.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu