Inscrieri targul ILoveHandmade din noiembrie in Bucuresti

Pentru vanzatori

"Desi curentul handmade in Romania este la stadiul de "adolescent", desi mai avem multe de invatat si de crescut, ILoveHandmade isi doreste in continuare sa creasca piata handmade din Romania, sa incurajeze oamenii sa cumpere produse lucrate manual si sa promoveze artistii handmade.

De aceea cu frecventa aproape lunara, ILoveHandmade organizeaza targuri traditionale in curtea Muzeului Bucuresti, vis-a-vis de Universitate, in centrul Bucurestiului. Sunt targuri in aer liber pe specificul targurilor din Austria sau Cehia, unde cumparatorii intra liber, admira si cumpara accesorii handmade.

Pentru cei care doresc sa se inscrie la targurile ILoveHandmade, astazi deschidem inscrierile la urmatorul targ ILoveHandmade, ce se va desfasura pe 5-6 Noiembrie 2011 la Palatul Sutu (Muzeul Municipiului Bucuresti), vis-a-vis de Teatrul National.

Asadar, daca doriti sa participati la targul ILoveHandmade din luna Noiembrie, va invitam sa ne lasati urgent un mesaj la: contact@ilovehandmade.ro . Nu uitati sa precizati si website-ul vostru. Locurile sunt limitate, prioritate la inscriere au avut fostii participanti."


Sursa: ilovehandmade.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu