Targ vintage V for Vintage Rock&Roll in Bucuresti

Pentru vizitatori
"This is it. Weekend-ul 24-25 septembrie inseamna V for Vintage Rock&Roll fair, designer, vintage and much more. La Sala Dalles.

Pregateste-te pentru haine, bijuterii, genti si pantofi authentic vintage, de la cele mai bune 10 magazine din Romania.

Dar si pentru colectii de tineri designeri, indiferent daca este vorba despre haine (40 de standuri) sau accesorii (25 de standuri). Nu uita de Molecule F…

Dar nici de cosmetics, food&treats, unde te vor intampina 7 standuri diferite, plus o surpriza marca BBC Good Food.

A, si daca erai curioasa cum se fac accesoriile handmade, Revista Atelierul te invita la un workshop in care o sa inveti cum se intinde asa, cum se combina materialele, cum se taie, cum se leaga si tadaaam, accesoriu handmade. Plus ca isi lanseaza editia de print a revistei la noi.

Daca iti place mai mult arta pe pereti decat cea direct pe tine, o veti gasi pe Ema Paraschiv, care a pictat tablouri special pentru eveniment, la parter. Pentru postere si reclame vintage, mergi la etajul 1.

A, si daca te batea de ceva timp gandul sa iti faci un tatuaj, tot la etajul 1 ai tattoo counseling. Pana iti alegi modelul si afli ce inseamna un tatuaj, poti sa iti faci unul temporar, just for the hell of it.

Barul Campari va lucra la cocktail-uri speciale rock&roll, pe care le poti lua la happy hour de la barul de la etaj. Intre timp, daca ai o tinuta pe masura, vei ajunge sigur in zona foto (etajul 1), unde This is My Suit si Bucharest Style vor face poze de street style.

Ok, sa recapitulam:
parter: vintage autentic, Molecule F, colectii de designer, accesorii, cosmetice bio, dulciuri facute in casa si tablouri

etajul 1: vintage, accesorii, colectii de designer, zona foto (This is My Suit&Bucharest Style), barul Campari, lounge, mobile kitchen BBC Good Food, tattoo counceling.

Dress-code: rock&roll
Program: 12:00-20:00
Intrare: 10 lei, cu cocktail Campari de la etajul 1, in happy hours

A, sa nu uitam de tombola V! Momentan, se lucreaza de zor la rochia La Chatterie pe care o vei putea castiga, daca participi. E o rochie lunga si nu spunem mai multe. Mai ai si o bratara de la Vintage Wardrobe si o geanta superba de la True Vintage, plus 3 vouchere la salonul Maison Esthetique, cu care deja te-am obisnuit.

Now get ready to fashionably rock."

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori

Pentru alte detalii si informatii trimiteti email la v4vintageshop@gmail.com .


Sursa: vforvintage.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu