Targ handmade Pastel Margaritar in Bucuresti

Pentru vizitatori

Comunicat
"Cercei, bratari, brose, panglici, coliere, funde, masti, clame sau bentite sunt asteptate la The Barrel, in Centrul Istoric al Bucurestiului. Primavara trebuie sa vina, criza trebuie sa plece, accesoriile trebuie sa ne inveseleasca tinuta si atitudinea!

Revista Ioana va propune sa va intalniti cu cele mai simpatice si indraznete accesorii la PASTEL MARGARITAR in week-end-ul 29 aprilie - 1 mai, vineri in intervalul 13:00 - 18:00, iar sambata si duminica intre 10:00 - 18:00, in cadrul unui eveniment organizat in The Barrel pe Str. Smardan nr. 27.

Toate accesoriile sunt confectionate manual si sunt dedicate doar doamnelor si domnisoarelor care doresc sa isi accesorizeze garderoba cu obiecte unicat, si care inteleg faptul ca: bijuteriile si accesoriile nu vor fi niciodata suficente.

Domnii pot veni chiar si neinsotiti pentru ca vor fi consiliati in achizitionarea accesoriilor esentiale care vor impresiona ochii si sufletul domnitelor ce se lasa greu cucerite.

Vizitatorii vor primi cadou reviste Ioana, pentru a-si reintregi colectia, dar si alte reviste ale trustului de presa Burda Romania.

Nu uita in week-end-ul 29 aprilie - 1 mai revista Ioana te invita la PASTEL MARGARITAR!"

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori

Alte detalii si informatii la adresa de email: eliza.ionici@burda.ro sau office@burda.ro .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu