Targ handmade pentru tineri si studenti in Ploiesti

Pentru vanzatori

Comunicat
"Organizatia Studentilor din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti (OSPG) si Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR) are deosebita placere de a va invita, in calitate de expozant, la Targul de handmade pentru tineri si studenti care va avea loc in cadrul festivalului "Studentiada 2011" in campusul Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti.

Evenimentul se va desfasura in aer liber, timp de doua zile intre orele 0900 - 1600 . In cadrul targului, numeroșsi artisti plastici isi vor prezenta creatiile lucrate manual, suveniruri si obiecte decorative care se pot transforma in cadouri originale pentru cei dragi.

In Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti studiaza peste 10,500 de studenti, iar festivalul va fi promovat atat in campusul universitar cat si in municipiul Ploiesti (afise, bannere, presa scrisa si televiziuni), acest eveniment urmand sa atraga aproximativ 5,000 de participanti.


CAND?
3 - 4 mai 2011, orele 09:00 - 16:00

UNDE?
Campusul Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti (langa terenurile de sport) - Bulevardul Bucuresti, nr.39

* Taxa de participare este de 40 RON pe ambele zile; plata se achita pe loc;
* Expozantii vor veni cu recuzita proprie (masa,, sevalete, etc., OSPG poate asigura pentru participantii care doresc scaune);
* Spatiu nelimitat de expunere ;


In speranta unei viitoare colaborari, va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra pana in data de 28.03.2011, pe email studentiada@ospg.ro sau la telefon 0726.314.086 (Ioana) / 0766.880.717 (George).

In cazul in care mai cunoasteti persoane interesate sa participle la acest targ, va rugam sa le transmiteti prezenta invitatie."




Sursa aici si aici .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu