Expozitie handmade GreenFair in Bucuresti

Pentru vizitatori

"Green Fair este o expozitie cu vanzare de creatii handmade, gazduita lunar in Gradina Green Hours din Bucuresti, calea Victoriei 120, care nu se vrea a fi doar o expozitie cu vanzare ci si o intalnire cu tinerii artisti si creatiile lor, un schimb de idei in atmosfera boema a gradinii..."

In aprilie Green Fair aniverseaza 3 ani!
In data de 16 - 17 aprilie 2011, sambata si duminica va avea loc expozitia Green Fair intre orele 10:00-18:00 in Gradina Green Hours (Cal. Victoriei nr. 120), Bucuresti.

Tineri artisti, produse handmade art, unicate sau serii mici ii asteapta pe toti dragi iubitori de frumos. Studentii anului I sectia moda si design vestimentar de la UNARTE isi vor prezenta creatiile.

Si pentru ca este o editie speciala se inaugureaza atelierul de creatie in aer liber unde se va putea vedea cum se lucreaza la roata olarului iar copiii se vor juca cu imaginatia desenand sau colorand.

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori

Cei care doresc sa participe ca expozanti sunt rugati sa se inscrie la Contact: Doru Ioana - organizator. Tel.: 0763647069 sau la adresa greenfair2008@gmail.com .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu