Targ Vintage Boutique Cliché2 in Bucuresti

Pentru vizitatori

Boutique Cliché este un eveniment la care se doreste a se aduna sub un singur acoperis in decursul a 9 ore, cele mai frumoase haine si accesorii vintage, pentru un public cat mai numeros.

Targul va fi gazduit de Casa Studentilor, care este situata in spatele Operei, langa clubul Silver Church.

Evenimentul va avea loc sambata, 9 aprilie 2011, intre orele 11:00 si 20:00.

Intrarea libera pentru vizitatori.

______________________________________________________________

Pentru vanzatori

Comunicat
"Boutique Cliché este un eveniment marca PRIME Romania, implementat de departamentul de Fund Raising, care doreste sa adune, pret de o zi, cele mai talentate nume prezente pe blogurile vintage din Romania;

In cateva cuvinte, promovam haine unicat, din materiale de cea cea mai buna calitate, tinute de neintalnit in alta parte, precum si accesorii speciale, toate la preturi competitive.

Promovam, asadar, o atitudine inteligenta, asortata cu haine no logo, pentru cei care cred ca fiecare dintre noi imprima personalitate hainelor pe care le poarta.

Ne propunem sa organizam un targ vintage pentru iubitorii de astfel de evenimente intr-o atmosfera boema, prietenoasa, care sa inspire.

La nivel de organizare si promovare PRIME Romania isi aduna toate resursele sa organizeze si sa promoveze in mod profesionist evenimentul.

Evenimentul va avea loc SAMBATA, 9 aprilie 2011, intre orele 12.00 - 20.00, in Casa Studentilor, etaj 3.

Prime Romania se va ocupa de toate modalitatile de promovare, de la afise, la flyere, la contactarea partenerilor aflati pe lista, dar si al altora cu care colaboram doar punctual.

• Pretul unui stand este de 40 RON pentru expozantii care pun spre vanzare bijuterii
• Pretul unui stand este de 50 de RON pentru expozantii care pun spre vanzare accesorii (genti,
pantofi, palarii)
• Pretul unui stand este de 60 RON pentru expozantii care pun spre vanzare haine ."


Pentru alte detalii si informatii persoana de contact Stefania Nicu - Coordonator Boutique Cliché, Departamentul de Fund Raisig; email: stefania.nicu@primeromania.ro; tel.: 0765.271.045 / 0723.851.978 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu