Attic sale in Bucuresti

Pentru vizitatori

Ce este Attic Sale?
Attic Sale este un eveniment social de fundraising unic, propus de A.R.T. Fusion, in care tu esti personajul principal! Aici tu esti cel care face o diferenta in viata sociala a grupului tau de prieteni, tu esti cel care contribuie la atingerea unei cauze social-educationale - sustinerea continuarii activitatilor educationale ale Asociatiei A.R.T. Fusion.

Attic Sale face parte dintr-o campanie de fundraising mai ampla initiata de Asociatia A.R.T. Fusion, "Dedicat tinerilor! Sustinut de prieteni!", prin care A.R.T. Fusion doreste sa contribuie in continuare, cu aceeasi daruire si entuziasm, la dezvoltarea competententelor tinerilor cu ajutorul artei participative: teatru forum, biblioteca vie, animatie stradala.

Attic Sale este un targ de obiecte vechi dedicat celor care iubesc sa isi petreaca ore in sir cautand comori in podul casei sau in dulapul bunicilor, rememorand sau descoperind parfumul vremurilor de alta data.

Daca tot tie nu-ti place ca ziua e prea scurta, ca alergi dintr-o parte in alta de dimineata pana seara, ca lumea e indiferenta la probleme lumii, ca devenim o tara de pesimisti, ca uitam sa ne bucuram de lucruri mici impreuna, atunci e momentul sa spui DA pentru Attic Sale, sa mergi acasa, sa sortezi lucrurile vechi din podul casei de care nu mai ai nevoie si sa le vinzi in spatiul special pregatit de noi la Attic Sale. Noi iti pregatim contextul, tu vii cu lucrurile!

Cand?
In zilele de 19-20 martie 2011, orele 12:00-18:00 .

Unde?
Memento Pub si Underbar, str. Sepcari nr. 16 (zona Centrul Vechi-Lipscani).

______________________________________________________________

Pentru vanzatori

De ce sa participi?
- Daca iti place sa participi la targuri de obiecte vechi si vintage, sa povestesti, sa creezi, atunci tu esti participantul perfect al unui Attick Sale!
- Pentru ca nu ai mai facut de mult curatenie in podul parintilor sau in lada de zestre a bunicii si ai descoperit o multime de lucruri interesante
- Pentru ca poti sa scapi de lucrurile pe care nu le mai folosesti si sa castigi bani de buzunar in acelasi timp
- Pentru ca poti participa impreuna cu prietenii la acest targ
- Pentru ca A.R.T. Fusion iti ofera cel mai "cool spatiu" de intalniri si cea mai buna oportunitate de a contribui si tu la o lume mai buna si plina de oportunitati de dezvoltare pentru tineri
- Pentru ca vor veni foarte multi vizitatori la Attic Sale, iubitori ca si tine de obiecte vechi
- Pentru ca poti sa-ti imbunatatesti abilitatile de vanzator
- Pentru ca e FUN
- Pentru ca si prietenii tai pot sa sustina A.R.T. Fusion alaturi de tine, fara niciun efort considerabil.

Conditii de participare:
- Poti aduce la targ obiecte vechi sau vintage din urmatoarele categorii: haine, accesorii, bijuterii, obiecte mici, precum carti, aparate foto, fotografii, discuri de vinil si chiar obiecte mici de mobilier, precum lampi vechi sau aparate de telefon retro
- Contributia ta la susinerea programelor A.R.T. Fusion este de 50 Ron, taxa de participare la targ (include masa si scaun asigurat de noi)
- Noi iti vom asigura "spatiul" de expunere (masa si scaun, precum si locatia)
- Obiectele sunt prezentate la intrare, verificate si inventariate
- Nu acceptam produse murdare, cu defecte, foarte sifonate, decolorate sau deformate
- Va exista un colt unde puteti aduce haine sau obiecte pentru donatii, diferite de cele dedicate vanzarii
- Poti participa impreuna cu inca 1 prieten la targ
- Inscrierea in cadrul targului se va face pe baza unui formular de inscrire care poate fi cerut la adresa art_fusion_romania@yahoo.com

Fondurile obtinute in urma campaniei de fundraising vor fi directionate catre Asociatia A.R.T. Fusion pentru dezvoltarea de programe si activitati de educatie non-formala din sfera artelor participative: teatru forum, biblioteca vie, animatie stradala.

Pentru alte detalii si informatii persoana de contact Cristina Stan - 0741. 769. 180, email: art_fusion_romania@yahoo.com .



Sursa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu