Targul "Zilele Cadourilor" in Bucuresti

Pentru vizitatori

Ne face placere sa va invitam sa participati la targul "ZILELE CADOURILOR", desfasurat in perioada 11 - 12 decembrie 2010, la Restaurantul Villa Rodizio, strada I.L. Caragiale nr 32, an apropiere de Parcul Gradina Icoanei.

In cadrul targului "ZILELE CADOURILOR" vor fi expuse de la produse cosmetice, organice, dulciuri, ciocolata, ceaiuri, cafea, prajituri traditionale, sucuri naturale, pana la accesorii handmade si obiecte decorative.

______________________________________________________________

Pentru vanzatori

In calitate de expozant la "ZILELE CADOURILOR", veti beneficia de:
- locatie exclusivista "Restaurant Villa Rodizio"
- acces gratuit pentru vizitatori
- promovarea targului "ZILELE CADOURILOR" se va face in mod agresiv prin: campanie pe 'ZOOM TV' - un spot publicitar va rula pe mai mult de 1.200 de monitoare an statiile de metrou, in hypermarket-uri, in cafenele si aeroporturi, fiind expus unui trafic zilnic de peste 1.000.000 de persoane -radio - vor fi difuzate spoturi de promovare a expozitiei, la ore de maxima audienra pe Radio GUERRILLA, Radio GOLD FM si REALITATEA FM; internet - Realitatea.net, Cotidianul.ro, 24fun.ro, Facebook, Twitter etc.; fluturasi distribuiti la cele peste 1000 de puncte de difuzare a presei "ACCES PRESS"; bannere amplasate in intersectii importante, cu trafic auto si pietonal intens.

Va lansam așadar invitatia de a participa la targul "ZILELE CADOURILOR", cu rugamintea sa ne confirmati participarea dumneavoastra la expozitie pana cel tarziu vineri, 10 decembrie 2010.

Cu respect,
Sebastian Teodoru
Telefon: 0753.133.233
E-mail: sebastian@expopedia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu