Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs in Bucuresti

Pentru vizitatori

"Marea sarbatoare se va tine joi, 5 aprilie 2012, intre orele 17:00 si 24:00 la Energiea/ Expirat, Bucuresti (Brezoianu colt cu Lipscani). Iar dupa ora 24 concert Loungerie II in Expirat.

Dupa o zi plina de creatii si produse de designer, pe 5 aprilie de la ora 24 ne mutam in Expirat pentru concertul Loungerie II organizat pentru aniversarea a doi ani Atelierul.

Si pentru ca nu putem organiza un eveniment, pur si simplu, ne-am gandit la tot felul de activitati amuzante si creative.

Pentru a intra in atmosfera handmade vom proiecta tutoriale filmate de noi si, bineinteles, toate numerele revistei Atelierul.

Vom avea o Zona de Ateliere demonstrative tinute de:
- Scoala de Bijuterie Contempoana (Turnarea argintului)
- Incubator 107 (Bijuterie Caligrafica)
- Tinker (WiCo si Sospeso Trasparente)

Vom avea un Free Shop in care poti aduce sa dai la schimb:
- accesorii handmade sau vintage
- obiecte decorative
- furnituri
- carti si reviste (de hobby & crafts bineinteles)

In Cabina Foto poti sa "probezi" si sa te amuzi cu masti, ochelari si mustati handmade. Sau, si mai bine, sa inviti vizitatorii sa se pozeze purtand accesoriile tale!

Vrem sa facem si o tombola pentru vizitatori, iar pentru asta te invitam sa ne propui o creatie de-a ta ca premiu.

Iar pentru ca asa sarbatoare nu se poate poate incheia pur si simplu, de la ora 24:00 vom avea un concert Loungerie II."

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori

"Inscrierile la expozitia handmade s-au terminat pe 17 martie, dar daca crezi ca trebuie neaparat sa iei parte la acest eveniment, asteptam un mail pe targ@revista-atelierul.ro . Convinge-ne ca meriti un loc la acest eveniment!"




Sursa: revista-atelierul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu