Workshop Mystic Jewels in Bucuresti

"Pe 24.03.2012, intre 10:00-16:00, in Learning House, sediul CROS - Centrul de Resurse pentru Organizatiile Studentesti, are loc Mystic Jewels, un workshop organizat de Interaktiv University in cadrul caruia participantii vor avea posibilitatea de a crea propriile bijuterii handmade cu pietre semipretioase.

Workshop-ul se adreseaza femeilor moderne si pasionate de moda, handmade, bijuterii si are ca scop dezvoltarea laturii creative a femeii aflata intr-o permanenta cautare de frumos, de inovatie si in rezonanta cu aspiratiile unei continue emancipari de natura spirituala.

,,Mystic Jewels'' va fi sustinut de trainerul Daniela Pirlea, tanar designer si participant la diverse workshop-uri, expozitii si tabere de creatie. Ultima expozitie in materie de bijuterii fiind Autor 5, in 2011.

In cele 6 ore, participantii vor fi indrumati pas cu pas, vor invata tehnici practice de realizare a bijuteriilor si vor avea asigurate gustarile de pranz, bautura, o mapa pentru notite precum si toate materialele necesare confectionarii unui set de bijuterii.

De asemenea, Interaktiv University ofera participantilor posibilitatea de a-si pune in evidenta calitatile artistice si de a se promova in eventualitatea in care sunt interesati sa porneasca o cariera in acest domeniu. Fiecare participant va aparea pe site cu una dintre piesele realizate in cadrul atelierului.

Mai multe informatii depre eveniment si modalitatea de inscriere aici .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu