Targ vintage V for Vintage La Dolce Vita - the Preview edition in Bucuresti

Pentru vizitatori

Only the greatest of great shall expose, only the finest of fine shall attend!

Cea de-a 8-a editie a targului V for Vintage aduce primavara si experienta La Dolce Vita.

Sambata, 31 martie 2012, Cafe Antipa (Sos. Kiseleff nr. 1 Mai - intrarea se face din Bd. Ion Mihalache/ 1 Mai, vis-a-vis de turnul BRD, Bucuresti) Bucuresti gazduieste un preview al celui mai asteptat targ de moda si cultura vintage din Bucuresti.

Te invitam sa ne petrecem ziua impreuna intr-un tur al celor mai deosebite, delicate si excentrice produse, selectate cu ocazia imbobocirii pomilor din Bucuresti.

Preview-ul V for Vintage La Dolce Vita reuneste atat prietenii nostri din editiile anterioare, cat si new entries din domeniile vintage, design, bijuterii si accesorii.

Ce veti vedea: vintage autentic, printuri fanteziste, pandante excentrice, tinute extravagante, imprimeuri colorate, flori suprarealiste pictate pe fuste si rochii, boboci metalici de agatat in piept, cercei in forma de margarete, irisi si trandafiri, palarii decorate, flori glasate intr-o invazie de culoare.

Dress-code: dare to wear colors
Cu ce plecati: Desigur, cu pungi, funde si pachete si ca sa simti Dolce Vita la cote maxime Aperol Spritz te asteapta cu un cocktail si un concurs plin de culoare
Hint: poarta ceva portocaliu
Intrare: 10 lei

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori

Pentru alte detalii si informatii persoana de contact: Laura Calin si Martha Botezatu, tel.: 0724.228.626 sau email: v4vintageshop@gmail.com .





Sursa: vforvintage.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu