Targul Primavara cu Stil in Cluj Napoca


Pentru vizitatori

Tagul cu stil, deja consacrat in randul clujenilor a ajuns la cea de-a patra editie dedicata Dragobetelui si Martisorului. Turnul Croitorilor - Centru de cultura urbana (str. Baba Novac nr.35) ne va fi gazda, de data aceasta pentru 3 zile: 24, 25 si 26 februarie 2012, intre orele 11 si 18.

Evenimentul reuneste un numar de peste 30 de participanti din toata tara care vor expune tot felul de nebunii unicate, lucrate manual: martisoare, bijuterii, decoratiuni, jucarii, accesorii, cosmetice, delicioase prajiturele si cate si mai cate. Materialele utilizate sunt din cele mai diverse (de la pietre semipretioase si pana la obiecte reciclate).

Expozantii isi propun sa ofere o alternativa autentica si autohtona la comertul sufocat de Made in China si second-hand. Asa ca daca esti in cautare de cadouri inedite, atent mestesugite sau pur si simplu vrei sa vezi cum, cu putina imaginatie si indemanare orice obiect poate deveni frumos.

Intrarea este libera iar in plus, toti vizitatorii targului vor putea participa la o tombola al carei premiu este un bon valoric de bijuterii si decoratiuni Florabiju de 100 lei.




Sursa: revista-atelierul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu