Atelier de Balet pentru adulti in Bucuresti

"Attitude Ballet Studio va propune primul Atelier de Balet pentru adulti.

Va invitam in weekend-ul 25-26 februarie sa dansam, sa ne relaxam si sa ne bucuram intr-un mod aparte.

Atelierul este deschis tuturor celor ce au incercat, practicat sau doar sunt curiosi ce se intampla la orele de Balet pentru Adulti.

Vom forma doua grupe, cea pentru incepatori unde ii asteptam pe cei ce vor sa descopere avantajele baletului clasic si beneficiile in urma unui astfel de curs si bineinteles grupa destinata celor ce au mai participat la cursuri de Balet pentru Adulti.

Programul si durata Atelierului vor fi identice pentru ambele grupe, vor diferentia dificultatea si complexitatea exercitiilor.

Atelierul se desfasoara timp de 3 ore in care ne vom incalzi, vom face gimnastica si Pilates, vor urma exercitiile la bara, la centrul salii si vom incerca sarituri. Vom incheia atelierul cu exercitii de stretching si relaxare.

Imediat dupa terminarea atelierului vom proiecta filme si ne vom destinde cu un ceai si o discutie despre dans si corpul nostru.

Atelierul se desfasoara in weekend-ul 25 - 26 februarie 2011, avand 4 serii, sambata si duminica de la orele 11.00 sau de la 16.00. In fiecare serie se vor forma cele doua grupe, cea de incepatori si cea de intermediari / avansati. Locurile unei grupe sunt limitate pentru a ne ocupa atent de fiecare participant. Pretul atelierului este de 50 Ron/persoana.

Participarea la Atelierul de Balet pentru Adulti se face doar pe baza de rezervare.

Ne puteti scrie la adresa contact@attitudeballet.ro sau telefona la numarul 0742219599."


"ATTITUDE BALLET STUDIO creeaza un mediu primitor si motivant unde virsta si pregatirea fizica nu reprezinta un obstacol in a experimenta dansul clasic. Niciodata nu este prea tarziu pentru a incerca ceva nou sau pentru a continua un vis din copilarie."



Sursa: revista-atelierul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu