Targutu’ Vintage…HO!HO!HO! in Cluj Napoca

Pentru vizitatori

"La sfarsitul unui an plin (cinci editii clujene, una "capitalista" si una vamaiota) Le Fabuleux Magasin de Mireille va pofteste sa sarbatoriti alaturi de noi la cea de a VIII-a editie a Targutului Vintage.

In zilelele de 4 si 5 decembrie 2011, la Casa Matei (Str. Matei Corvin nr. 6), se va desfasura "TARGUTU' VINTAGE...HO,HO,HO !" cu siguranta EVENIMENTUL vintage al iernii clujene.

In chiar ajunul noptii de Mos Nicolae clujenii sunt invitati la shooping: mansoane si caciulite pentru un aer de vacanta retro, rochii vintage-glamour pentru seara de Réveillon, bijuterii, lucrusoare facute de manute iscusite, adica micile comori scoase la lumina din "dulapurile" virtuale ale unora dintre cele mai hip & chic vintage hunter-ite din tara.

Ocazie pentru clujenii atinsi de virusul vintage sa se molipseasca de-a binelea si sa descopere cele mai originale sugestii pentru traista lui Mos Nicolae.

Asa ca va asteptam sa veniti, cu ghetutele bine lustruite si lucrusoare faine, sambata 4 si duminica 5 decembrie, asa de pe la 11 dimineata pana pleaca soarele la nani, la "TARGUTU' VINTAGE...HO,HO,HO !".

Pentru cei care au fost cuminti (si pentru Mosu) avem lapte cald si praji iar pentru cei mai nazdravani (de la Mosu) nuieluse pedepsitoare. Cat se poate de vintage, bineinteles."

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori

Alte detalii, mai multe informatii si sursa gasiti la http://vintagemireille.blogspot.com .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu