Expozitie handmade Nori incondeiati III in Timisoara

Pentru vizitatori
"Cloud Factory in parteneriat cu Fundatia Rubin va invita:

In zilele de 16 si 17 aprilie, intre orele 12-18, 2011, Cloud Factory in parteneriat cu Fundatia Rubin ies in strada pentru a mai dedica un eveniment Sarbatorilor Pascale ; "Nori incondeiati" a treia editie.

Strada Regiment 5 Vanatori, nr 8 a cafenelei "Papillon", in Piata Unirii, gazduieste membrii comunitatii Cloud Factory ce va propun o expozitie de creatii handmade, muzica, ceai, workshop-uri pe teme ecologice.

"Nori Incondeiati" este un eveniment cultural pentru cei interesati sa-si stimuleze latura creativa cat si pentru cei care doresc sa isi petreaca timpul liber in atmosfera clouds cu ceai si voie buna .

Expozanti va asteapta cu cele mai noi colectii de primavara, handmade; accesori, sapunuri, genti, haine si alte obiecte unicat.

In cele doua zile ale evenimentului "Nori Incondeiati" dedicate "Sarbatorilor de Paste" se va desfasura: workshop-ul pe tema ecologica "Nu Fi Pungas!" cu plase de panza oferite de membrii asociatiei pentru a fi pictate, in ideea de a renunta la punga de plastic, pentru una mai rezistenta. "Brose din textil" realizate din materiale textile refolosite, resturi de la atelierul de croitorie. "Oua din ghips" pictate si decorate intr-un mod experimental.

Expozitia de "Nori Incondeiati" continua seria de manifestari care urmaresc sa promoveze comunitatea handmade din vestul tarii, sa o aduca in atentia celor care apreciaza frumosul si originalitatea.

Ne-am asortat cu sanatatea ceaiului oferit de Enigma, muzica si voie buna, toate numai bune de savurat in ziua de "Florii" impreuna cu Fabrica de nori."

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori

Pentru mai multe detalii si informatii trimiteti un mail la cloudsfactory@gmail.com sau sunati la tel.: +40 724 108 787 .


Sursa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu