Targ vintage V for Vintage Flower Power in Bucuresti


Pentru vizitatori

"De cate ori aduci flori? Si, cand aduci flori, de cate ori sunt intr-un ghiveci?

In aceasta primavara, hai sa admiram florile eterne - moda, arta, filosofie. Flower Power.

Targul V for Vintage a ajuns la editia a sasea. Adica a facut trei ani. Asta nu inseamna nimic. Ce e cel mai important este ca, de anul trecut, ne-am facut mari. Gazduiti de Sala Dalles, am putut sa ne intindem coatele si degetele de la picioare si am devenit cel mai mare targ vintage&designer din Romania.

Cat despre expozanti, avem trei categorii deja consacrate (vintage, designer&accesorii), plus una noua, cu care ne-am imprietenit rapid la editia trecuta - bio&organic.

Ce veti vedea: imprimeuri colorate, flori suprarealiste pictate pe fuste si rochii, boboci metalici de agatat in piept, cercei in forma de margarete, irisi si trandafiri, pantofi pictati, ceaiuri din flori uscate, parfumuri si creme din plante organice, palarii decorate, flori glasate.

Cand? 12 si 13 martie 2011
Unde? Sala Dalles
Intrare? 10 lei cu bautura
Dress-Code? Flower Power. Get creative, get shot! This is my suit vor fotografia cele mai inspirate tinute.
Cu Ce Plecati: Probabil, cu pungi si pachete. Poate, cu o rochie semnata de un designer surpriza, realizata special pentru eveniment pe tematica FLOWER POWER. Castigatoarea va fi aleasa in urma unei tombole, la finalul evenimentului. La fel de poate, cu alte premii oferite de saloane de imfrumusetare, magazine bio, designeri de accesorii."

______________________________________________________________

Pentru vanzatori

Pentru alte detalii si informatii persoana de contact Laura Calin - tel. 0723 636 276, email: v4vintageshop@gmail.com .


Lista participanti
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu