Fashion Cocktail by Cafepedia in Bucuresti

Pentru vizitatori
Pentru ca 1 - 8 martie este saptamana dedicata femeilor, Cafepedia Romana rasfata toate doamnele si domnisoarele cu tinute si accesorii semnate de tineri designeri romani, joi 3 martie incepand cu ora 18:00.

Toate domnisoarele si doamnele sunt asteptate cu muzica buna si discounturi de pana la 20%.


ALEXANDRA CALAFETEANU "Se adreseaza in special femeilor care vor sa atraga atentia prin originalitate si senzualitate. Este adepta unui stil rafinat, dar in acelasi timp incearca mereu sa se plieze dupa dorintele fiecarei cliente. Atunci cand nu creaza haine, Alexandra este fashion editor la o revista de specialitate."

ALINA ENE a debutat in 2010 la Romanian Fashion Week prezentand o colectie de rochii cu imprimeuri 3D Light. Acestea sunt rezultatul imbinarii dintre efectul tridimensional (3D) cu efectele produse prin imprimarea digitala a fotografiilor de light painting realizate de Dan-Andrei Paraschiv.

A MINUIT MARIE "Atelierul de creatie vestimentara A Minuit Marie a luat nastere din necesitatea de a crea si de a da o forma de expresie fizica celor mai tainuite vise. Rezultatul final sunt in acest caz piese atemporale, in care se poate regasi orice femeie care stie sa viseze si sa iubeasca.

ANCA IRINA LEFTER "Un vizionar romantic! Un strop de nebunie! O gura de aer si inspiratie printre cei din generatia sa! Acestea sunt doar cateva elemente care o descriu pe Anca Irina Lefter. In acest moment artista are in portofoliu o serie de proiecte cu artisti la nivel international: incepand de la colectia cu care a si absolvit, respectiv "La Mer"ce o are ca muza pe Brigitte Bardot; Coperta albumului "The Neapolitan Masters" al pianistului italian Giusseppe Devastato, ce a fost lansat in 26 de tari si promovat printr-o serie de concerte-expozitii; "The Diamond Game"- colectia personala pentru concerte a artistei Tara Mcdonald; si ulltima sa colectie "Ch2 Vinyls" cu imaginea inconfundabilului David Guetta.

COCA ZABOLOTEANU vine la Cafepedia cu pantofi, balerini, botine si cizme ce inspira o lume colorata si plina de poveste. Creatiile ei se adreseaza tuturor femeilor care iubesc si inteleg moda.

DA CAPO reprezinta visul unei adolescente tot mai conturat pe zi ce trece , este visul meu de a da viata materialelor, de a starni curiozitatea si a hrani imaginatia, dar mai ales de a trai prin bucuria si multumirea tuturor femeilor care se identifica cu brand-ul Da Capo.

DODO CHIC propune materiale colorate ,pietre, dantela,metale trecute prin conceptual de epoca dar si a viitorului transpuse in bijuterii de zi, de sear ace imbraca femeia moderna dar si fragile. Ispirate din natura,din ganduri,din culori, bijuteriile Dodo Chic se adreseaza femeilor indragostite de viata,cu sensibilitate aparte.

LACHATTERIE "pornit din pasiune , brandul Lachatterie a devenit intr-un an de existenta sinonim cu tinute parca desprinse din dulapul Lolitei. S-a facut remarcat prin culori vii , imprimeuri pop art , romatice , materialele fluide folosite pentru rochiile maxi si forma feminina a fustelor . Isabelle , designerul Lachatterie , si absolventa a Universitatii de Arta din Bucuresti , ne-a marturisit ca moda reprezinta pentru ea o modalitate amuzanta si ingenioasa de a se exprima prin intermediul tesaturilor si formelor . Inspiratia apare din lucruri si oameni frumosi , filme sau albume de arta. De asemenea urmareste si personalitatile care au avut ceva important de zis in lumea modei.

MODAMANIA DESIGN "este conceptul arhitectei Alexandra Furcic Marcu, o femeie care crede in unicitatea fiecareia dintre noi si in definirea personalitatii de catre stilul adoptat de fiecare in parte. Tocmai de aceea a ales sa creeze bijuterii hand made, unicat, in serie limitata cu materiale dintre cele mai diverse - de la perle naturale, pietre semipretioase si cristale, la combinatii intre satin si metal. Colectiile Modamania ating genuri diferite, pentru ca fiecare femeie sa gaseasca acel accesoriu care ii defineste cel mai bine personalitatea , un accesoriu bine ales fiind ca o carte de vizita."

______________________________________________________________

Pentru vanzatori

Pentru alte detalii si informatii persoana de contact Silvana Borza - Event Manager, tel.: 0724290480, email: silvana@cafepedia.eu .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu