Absolutely Fabulous Fashion & Vintage Fair in Bucuresti

Pentru vizitatori

Pentru ca anul acesta Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair le-a promis fashionistelor o serie de sase evenimente, Fabulous PR&Events - Diana Enciu si Alina Tanasa, organizeaza duminica, 10 aprilie 2011, intre orele 11:00-19:00, la restaurantul Villa Rodizio (Str. I.L.Caragiale nr. 32), cea de-a 7 a editie Ab Fab, Be Boho, Be Fabulous!

In luna aprilie sa fii absolutely fabulous, inseamna sa fii neconventionala, boema si sa sfidezi tendintele modei mainstream, alegand stilul nomad atat de popular miscarii boeme din Franta, fie el si reinterpretat in forme boho-chic, ashcan chic sau luxe grunge, precum o fac celebritati ca Mary-Kate Olsen, Sienna Miller si Kate Moss. La Ab Fab Fair vei gasi piese si accesorii semnate de tineri designeri romani, precum si piese vintage apartinand unor branduri cunoscute pe plan mondial.

Fashionistele invata sa colecteze selectiv!

Si pentru ca o fashionista trebuie sa fie obligatoriu eco friendly, Eco-Rom Ambalaje, promotorul colectarii selective a deseurilor de ambalaje in Romania, iti lanseaza o provocare.

Vino la Absolutely Fabulous cu orice tip de ambajaj, colecteaza-l selectiv si castigi automat un premiu surpriza.

Asa cum au fost obisnuiti, vizitatorii Absolutely Fabulous vor primi cadouri: produse cosmetice de la ORIFLAME (www.oriflame.ro) , (atat pentru EA, cat si pentru EL), stickere Absolutely Fabulous de la www.creativestore.shopmania.biz si se vor putea bucura de un numar de peste 60 de expozanti- repartizati pe doua etaje.

______________________________________________________________

Pentru vanzatori

Informatii si detalii la diana.enciu@absolutelyfabulous.ro sau atelier@eugeniaenciu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu