Expozitie handmade “Handmaiden” la D’arc in Timisoara

Pentru vizitatori

In zilele de 5 si 6 martie, de Ziua Femeii, intre orele 12-21, 2011 are loc a alta editie a evenimentului "HandMaiden" prezentat de Asociatia Cloud Factory ce doreste sa promoveze tehniciile obiectelor lucrate de mana. Douazeci de creatori independenti s-au reunit sub numele de Cloud Factory pentru a promova arta handmade.

Incaperile de la Cafeneaua D'arc (str. Emaluil ungureanu nr.14, Timisoara) gazduiesc membrii comunitatii Cloud Factory ce va propun o expozitie inedita de creatii handmade si workshop-ul pe teme ecologice, "Brose din textil" pentru cei interesati sa-si stimuleze latura creativa.

In cele doua zile de workshop-ul de cusut brose din textil. Evenimentul are si o puternica componenta ecologica, promovand reciclarea prin reutilizare. O buna parte din artisti refolosesc materiale vechi si le integreaza în operele lor, conferindu-le astfel o noua utilitate.

Cloud Factory este o miscare anti-uniformizare care ofera solutii originale pentru un stil de viata modern. Cei douazeci de artisti s-au adunat în jurul ideii ca fiecare persoana este unica si merita produse unicat prin care sa-si exprime personalitatea. Expozitia de Ziua Femeii continua seria de manifestari care urmaresc sa promoveze comunitatea handmade din vestul tarii, sa o aduca în atentia celor care apreciaza frumosul si originalitatea.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu