Inscrieri la Targul Martisorului, editia a III-a. in Bucuresti

Pentru vanzatori

Dupa succesul inregistrat la editia precedenta, va invitam in perioada 24.02.2011 - 01.03.2011, la Palatul Copiilor, sa participati la TARGUL MARTISORULUI BUCURESTI editia a III-a, dedicat publicului larg prin temele specifice perioadei.

Evenimentul se reflecta in promovare eficienta intr-un spatiu expozitional central si accesibil publicului din Bucuresti si urmareste fidelizarea consumatorilor de produse specifice momentelor de sarbatoare prin evidentierea cererii si ofertei actuale si viitoare.

Pornind de la ecourile favorabile de care au beneficiat editiile anterioare ale targului, atat din partea vizitatorilor, a expozantilor cat si din partea presei (in 2010 - cel mai bun targ de martisoare/cadouri din Bucuresti), apreciem ca Targul Martisorului Bucuresti este, deja, un eveniment important pe piata de profil .

Adeziunile sunt primite si inregistrate la sediul Organizatorului din Calea Victoriei nr. 21, etaj 6, sect. 3, Bucuresti (intrarea Casa de Moda Venus), in perioada 17 ianuarie - 14 februarie 2011.

Pentru tarifele de participare va rugam sa va adresati in scris la urmatoarele adrese de e-mail: cipriandinca@accentenoi.ro sau andreeadinca@accentenoi.ro.



Sursa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu