Targul handmade ArtUnique in Timisoara

Pentru vanzatori

Avem onoarea de a va invita in zilele de 18 si 19 decembrie 2010 la targul de handmade ArtUnique. Acesta se va desfasura in Foaierul Filarmonicii Timisoara (Cinema Capitol) si are ca scop strangerea de fonduri pentru Sectia de Chirurgie a Spitalului "Louis Turcanu" din Timisoara.

Alaturi de cateva avantaje clare: perioada de desfasurare (weekend-ul dinaintea Craciunului) si locatia centrala (vis-a-vis de Primaria Timisoara), vom promova (vezi mai jos) acest targ pentru ca evenimentul sa beneficieze de un flux important de potentiali clienti.

Promovarea targului se va face dupa cum urmeaza:
- reportaje la posturile de televiziune ProTv Timisoara, TVT'89, TVR Timisoara;
- articole in presa locala online (agenda.ro, tion.ro, timisoara.ro, adevarul.ro) precum si in presa scrisa (ziarul Adevarul);
- vor fi distribuite 10.000 flyere;
- vor fi lipite selectiv incepand cu 2 saptamani inaintea evenimentului 100 afise in puncte cheie ale orasului;
- prin intermediul retelelor online de socializare (facebook, twitter, hi-5 etc);
- vor fi postate anunturi pe site-uri si forumuri de profil;
- participantii care doresc sa isi promoveze produsele pot contacta organizatorii pentru postarea catorva modele mai reprezentative pe site-ul www.artunique.accexpert.eu; fiecare produs va cuprinde un titlu, o poza (in format electronic) si o scurta descriere; de asemenea, in cazul in care participantul doreste, poate furniza si datele de contact pentru a fi postate pe site (optional); postarea pe site va fi realizata de organizatori si va fi gratuita (materialele postate vor ramane in continuare pe site in cazul in care participantul doreste);
- de asemenea, in cele doua zile de expozitie, vor mai exista promovari sub forma de impartire de flyere in centrul orasului.

Taxa de participare este de 90 de lei stand normal de 1,5 m. x 1,5 m. (pretul include un spatiu dotat cu masa si scaun si este pentru doua zile de expozitie). Pentru stand de alte dimensiuni decat cel normal pretul va fi negociat separat.

Cei interesati de participarea la acest eveniment trebuie sa ne trimita cateva poze cu lucrurile pe care le confectioneaza sau link catre blog/site pentru a fi promovat alaturi de echipa noastra.


Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati prin telefon sau email.
Telefon:
+40 751 271899 - Amalia Tira
+40 740 388857 - Mircea Bugan
+40 745 546624 - Ando Ciupav Cristian

Email:
amalia_jurj@yahoo.com
mircea.bugan@gmail.com
handmade@accexpert.eu

Pagina de contact.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu