Targ Fashion Fever editia Winter Parties in Bucuresti

Pentru vizitatori

Incepe pregatirile pentru sarbatorile de iarna chiar in acest week-end, cu o vizita la targul Fashion Fever! Este singurul targ de haine si accesorii care iti propune outfit-uri pentru petrecerea de Anul Nou si petrecerea de firma.

Fiecare dintre cei peste 20 de designeri de haine, pantofi, genţi şi accesorii, invitaţi la Fashion Fever, iti va face o propunere pentru seara de Revelion sau petrecerea de firmă. Te asteapta creatii semnate de Alina Ene, Female, Bianca Popp, A Minuit Marie, Wonderlolita, Adriana Nedelea, Da Capo, ZSAZSAZSU, Oana Lazar, Mihaela Cretescu, Oana Vasiloiu, Cristina Zegrea, Antante, Queen of Hearts, Minelli Boutique, La vie en rose, Modamania, Alin Dinică, Ama handmade.

O apariţie speciala la Fashion Fever este tanarul designer Denis Predescu, castigator al unor importante premii in domeniul modei. La fel ca si ceilalti participanti la eveniment, Denis Predescu iti va propune outfit-uri speciale pentru party-ul de Revelion: rochii sexy in culori electrizante, cu taieturi indraznete.

Dupa ce ti-ai ales cea mai frumoasa tinuta pentru petrecerea de sarbatori, poti sa te relaxezi cu o ciocolata calda in spatiul de socializare de la Lost Society. Te asteapta si o tombola cu premii exceptionale oferite de Soap Mill si Salonul Egoist.

Fii stralucitoare la petrecerile din aceasta iarna!


Perioada: doua zile - 4 si 5 decembrie 2010
Loc: Lost Society (vis-a-vis de Cinema Pro)
Orar: orele 11-20

Intrarea este libera!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu