Mare Serbare Culturala II. in Timisoara

Pentru vizitatori
Pentru ca fenomenul targurilor handmade a luat amploare sidin ce in ce mai multa lume da haina de magazin pe cea dedesigner, editie limitata sau chiar unicat, Asociatia Clouds Factory si Fundatia Judeteana pentru Tineret Timisoara oganizeaza o noua editie a expozitiei handmade - Mare Serbare Culturala.

Prin acest eveniment dorim sa promovam atat artahandmade, a tinerilor talentati, cat si un stil de viata eco, in care orice material se transforma pentru a da nasterealtor obiecte.

In acest sens, expozitia va fi completata de ateliere demanufacturare, creative si ingenioase, care te fac sa nu mai arunci cele netrebuincioase, ci sa le transformi in ceva drag tie. Nu va lipsi nici in acest an coltul de relaxare, unde se va putea servi gratuit un ceai cald, ecologic, si biscuiti, "Parada modei handmade", tombola.

Vom da startul vineri, de la ora 14 si vom incheia duminica, la ora 20.
- vineri la ora 14-21 expozitie de obiecte unicate lucratemanual, vintage si antichitati de la 17- 20 "punguta de economi" (din material textil refolosit)

- sambata 12-21 expozitie de obiecte unicate lucratemanual,vintage 16-19 "atelierul de manufacturat papusi"dintextilora 19 "Parada modei" creatie vestimentara de ElenaMazare cu acesorii handmade de la participanti

- duminica 12-21 expozitie de obiecte unicate lucratemanual, vintage 17-20 "atelierul de manufacturat sosete pt. mos Nicolae", de la 18 tombola produselor handmade .

______________________________________________________________

Pentru vanzatori
Alte relatii si informatii la andreea.dobre@yahoo.com sau ana@cloudfactory.ro .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu