Bazar handmade de Craciun in Bucuresti

Pentru vizitatori

Duminica, 5 decembrie, incepand cu ora 11:00, Ceainaria Serendipity va invita sa intrati in atmosfera sarbatorilor de iarna si sa il ajutati pe Mos Craciun sa aleaga cadouri pentru cei dragi. Veti avea ocazia sa cumparati cadouri speciale, confectionate manual si sa savurati un ceai parfumat.

Bazarul de Craciun de la Ceainaria Serendipity este dedicat celor care isi doresc sa puna sub brad cadouri originale, evitand aglomeratia marilor magazine si a produselor de serie. Anul acesta, la cea de-a treia editie a evenimentului, veti putea alege dintr-un numar mare de podoabe, accesorii si decoratiuni, create cu suflet de tineri artisti.

Intrarea este libera la Bazarul de Craciun de la Ceainaria Serendipity. Numai in ziua bazarului vom avea un pret special pentru ceaiurile calde si aromate, care sa va invaluie in amintiri din vremea copilariei. Cum Craciunul inseamna nu numai cadouri, ci si cele mai placute suprize, va invitam sa participati la tombola magica, in urma careia puteti castiga multe daruri din tolba plina a lui Mos Craciun.

______________________________________________________________

Pentru vanzatori

Mai multe informatii si detalii la numerele de telefon: 0743283342 sau la 0212113100 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu