Absolutely Fabulous Fashion and Vintage Fair - editia de vara in Bucuresti

Pentru vizitatori

Pentru ca vara trebuie sa inceapa intr-o maniera absolut fabuloasa si pentru ca fashionistele asteapta nerabdatoare o noua editie, Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair revine cu o editie de vara dedicat zilelor cu soare.

Pe 18 si 19 iunie 2011 va avea loc un nou eveniment dedicat fashionistelor aflate in cautarea unor outfituri fabuloase pentru sezonul cald la Cafepedia Romana (Str. Pictor Arthur Verona nr.2), Bucuresti intre orele 11:00 - 19:00.

Vizitatoarele sunt asteptate sa surprinda cu tinute numai bune de imortalizat de bloggerii de street style si editorii de fashion, si ca veste buna: nu exista dress code. Tot ce trebuie sa faci este sa fii cat mai fashionable si cat mai fabulous!

Diana Enciu si Alina Tanasa au selectat atent, ca de fiecare data, expozantii de piese vintage si tinerii designeri dornici de afirmare si te asteapta sa descoperi cele mai hot piese si accesorii ale sezonului.

Asa cum au fost obisnuiti, vizitatorii Absolutely Fabulous vor primi cadou produse cosmetice de la Oriflame si se vor putea bucura de o terasa fabuloasa.

________________________________________________________________________

Pentru vanzatori

Informatii si detalii la diana.enciu@absolutelyfabulous.ro sau atelier@eugeniaenciu.ro .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu